Raya Raya !
Written by me on
Friday, September 7 at 6:54 AM | 0 bouquet


okay hai everyone ! did you all miss me like what I do ? huhh I hope so. haa yes ini sangat lambat untuk saya update pasal raya tapi takpe bulan syawal tak lari lagi and yang paling penting mood beraya masih ad berbaki lagi. hey you all nampak tak gambar yang cun cun tu ? *tudung merah tu sayaa* tahukah siapa mereka ? *drum roll* mereka ini diiktirafkan sebagai my heartbeats. mereka yang telah saya kenali sejak menjejakkan kaki ke alam sekolah menengah. It was about 4 years ago. how I wish I could turn back to that time-,- now life have become so hard and hard till it's need time to recover all that. huhh friendship is the best things ever happened in my life. kali pertama mengenali, bertegur sapa, kenal hati budi, cooperation for everything, sharing about the personal things, and still keep in touch till today even everyone had took their own path.
Raya tahun ni saya merasakan ia nyer sangat awesomeeee ! tak mcm last year, pagi first raya buat latihan math smbil tunggu orang datang. budak PMR kan last year. tahun niey kata nyer 'honeymoon year' tapi mcm tak jeeeee. grr stress-,- apa apa pon konklusi raya 2012 saya telah menyambutnya dengan girang !
kata pujangga untuk sekarang ialah "My silence is just another word for my pain" fahami dah hayati lha that sad quote-,-

OLDER POST | NEWER POST