Day Dreaming
Written by me on
Saturday, September 15 at 7:23 AM | 0 bouquet
how I need to start this post ? seperti tajuk yang tertera ia nyer membawa maksud kepada mengelamun. huhh okay let me start about this. sometime mata memandang ke hadapan, cuba untuk mendengar apa yang diperkatakan, tetapi tiba tiba rasa mcm di tempat lain then terlepas dua tiga ayat yang diperkatakan di hadapan. mula mula tu rasa sangat focus untuk mendengar tetapi rasa nyer around 3 to 4 minutes later I've start to daydream. that is situation one. and for this situation two is when I'm answering the question. nombor yang tertera di kalkulator sudah pasti nyer tepat tanpa kompromi lagi. tapi apabila dilihat di pilihan jwpn. tiada pula nombo yg sama seperti di kalkulator. apabila tidak dapat nombo yg sama, diri ini melakukan lagi jalan pengiraan yg sama dan mendapat jwpn yg sama. tetapi setelah dilihat berkali baru lha saya sedar rupa rupa nyer ad nombo yang sama di kalkulator pada pilihan jwpn yang diberi. grr kenapa jadi begitu ? nmpk tak betapa rugi nyer masa menjawab soalan saya. huhh we go to situation three. apabila diminta untuk mencari sesuatu barang. haa that is the worst situation because my mom always get angry with me when I can't find the things. dah bersusah payah cari barang niey, tapi tak jumpa-2 jgk. mulut dah bising ckp "tak ad pon barang nyer" tetapi apabila mak or someone else come to me and dengan senang nyer mereka menjumpai barang yang dicari. huhh tidak kah ini menyebabkan orang akan marah kepada saya ? 
tak tahu lha kenapa jadi begini. I'm realise that my body is there but not my brain-,- selalu sangat mengelamun pada masa yang salah. manyak rugi woi wa ckp-,- mcm mana saya nak prevent kan perkara ini daripada terus terjadi ? huhh harap tidak berteusan dengan lama nyer. I'll try to make a change from now.

tadi petang pi Aeon Station 18 dengan abang dan saya sangat rakus nyer berbelanja-,- huhh


lunch saya ini hari

 chat time ! passion fruit and caramel milk tea




OLDER POST | NEWER POST