Exam Week
Written by me on
Saturday, May 19 at 2:17 AM | 0 bouquet

people people you know what ? lately I'm so stress-,- urghh it's hurt me.. dulu time primary school exam around 5 days gitu.. masuk secondry school time lower form exam week berlangsung selama seminnggu lebih sikit je.. huhh itu pon rase nak mengamuk dah.. stress sangat.. skrg dah upper form tmbh jadi 3 weeks exam berlangsung.. what the ____ ? urghhh.. ape ke lame sangat exam nyer ? menambahkan kuantiti pimples.. ye lha people said pimple boleh datang when someone get stress-,- mcm saye lhaaaa.. but thanks god pimples hilang dengan mudah nyer kerana mungkin diri ini dapat membendung rase stress dengan menghiburkan diri walaupon dalam hati hanya Allah yang tahu betapa gelora nyer betapa ia nyer berkerja dengan begitu kuat betapa ia nyer menyakitkan.. I did't expect my life as a 16 years teenager is so terrible-,- why people why ? I'm not satisfied that I'll suffer like this.. ohhhh it's really hurting me.. give up always in my mind.. huhhh I'll give up now but alhamdullilah ad yang cube menyedarikan betapa perkataan 'give up' tidak seharusnyer berlegar-legar di kotak mindaku ini.. kenapa harus diri ini rase seakan terlalu bnyk halangan dan cabaran yang ak sendiri rase tidak mampu untuk menghadapi nyer ? but I'm still alive now and this is make me think I can face all the obstacles:D but it's not as easy like updating the post but susah macam tengah berlawan dengan raksasa dalam cite ultraman untuk selamatkan dunia.. tapi diri ini sedang berlawan dengan itu 'raksasa' untuk teruskan hidup di dunia sementara ini.. lastly I hope I can manage my life like sunshine give it light to world and like stars blink at the sky..  pray the best for me people <3



>festival hari guru peringkat kebangsaan telah dianjurkan di padang sekolah Clifford selama 3 hari kot.. dan disana terdapat nyer pelbagai pameran dan terdapat jugak artis seperti di atas.. anda kenal siapakah itu ? dia lha Alif Satar. *memang tak ad lelaki sekacak alif tapi yang lebih kacak bnyk. HAHA* tapi sebenarnyer kacak sangat.. HAHA.. kekelaman yang melanda waktu ini hanya mereka disekeliling je tahu.. poyo btol ak time niey.. betapa susah nyer nak cover malu selepas kejadian ini terjadi.. HAHA.. festival 2 jgk ad one nation emcee ad asmidar yang vokal bukan sekadar rupa 2.. ad ustaz Khazim.. yang penting best lha sbb ad bnyk kedai tudung dan semua nyer sangat murah.. wekk

OLDER POST | NEWER POST