Never said Goodbye
Written by me on
Wednesday, January 25 at 5:44 AM | 0 bouquet
okay tengok tajuk pon dah menyayat hati *tolong sediakan tisu dengan segera nyer:'(
this is the most hardest thing I need to face.. since all my buddies dpt offer ke sbp so kami yang masih berada di sbp RPK sungguh menyayat hati.. ohhh mannnn-,- but it's okay no matter where we stay and what we choose to stay it was a good thing in our life.. tak kisah lha kalau sedih untuk mula-2 nyer.. memang adat lha kan.. bukan nyer hati kering tak nak sedih-2 niey.. just like my lovely sis said 'Kak Lena' don't expect that life will'be easier but always remember that Allah always here by our side.. sampai bile kite nak sedih kan ? masa tu berjalan je tak kisah pon pasal kite.. so my awesome buddies.. cheer up ! life must go on. don't ever say you can't but always say you can !! and one thing that really kite kene lha berani menghadapi perubahan..
okay sayangg-2 semua tipu kalau tak sedih-,- kat class pon nangis dah='( but please always remember our sweet memories since we're together facing all the obstacles.. and please don't say goodbye to us.. in brief good luck dudes ! study kene gempak.. kisah hidup lain nanti kite fikir okay ? till then. I'm sue that I'm going to miss you all :'D

>tengok banyak blog update-,- tercabar plak nak update jugak.. walaupon mata dalam keadaan yang berair disebabkan kepanasan badan-,- saya demammmm-,- kesian habis kan :P

OLDER POST | NEWER POST