That Day
Written by me on
Friday, December 30 at 12:20 AM | 0 bouquet
okay let me start:D
ingatkan cuti this year duduk terperap je kat rumah-,- tapi semalam tak tukar jadi lain.. even sehari je pon keluar menyakitkan kaki jalan sana-sini.. tapi ia nyer pon masih boleh dikategorikan menarikk:D actually semalam kite pgy Cameron Highland:P try lha search kat abg google tengok kat mane tmpt kite pergi semalam 2-,-*mule menyakai

ini ice-cream strawberry

ini strawberry chocolate

ini marshmallow chocolate
dah taw kan kite memang tak boleh nmpk marshmallow.. mesti mengedik nak jugak smpi dapat


bile ternampak je bunga-2 niey di satu lorong.. terus je hati niey berkate-2 seperti ini
"waaa colour block lha bunge niey.. sesuai dengan 2012.. COLOUR BLOCK !"
ape yang membuat kite semakin menarik ialah bunga-2 itu tersusun selang-seli dengan warna-2 yang lain.. aishhhh.. cantik sangat lha warna yang campur-2 mcm niey.. pada sesiapa ragu-2 dgn maksud "Colour Block" sila tanye abg Google. *member-2 kite mesti tahu dah colour block 2 ape.. sbb kite selalu buat colour block niey:P





elok je bunga niey tergantung:D


ini plak pokok buah Lai-,-kite tahu buah niey dipanggil mcm 2 lha.. kalau tak tahu try lha ambk pic niey upload kat abg Google.. biar abg Google search kan name buah niey:P


hehhh.. tibe-2 plak keluar gamba niey:P ntah dari mana plak datang nyer niey-,-


OLDER POST | NEWER POST