School Attack !
Written by me on
Monday, December 26 at 8:42 PM | 0 bouquet
yeahhhh ! sekolah nak bukak dah.. best nyer-,- *best lha sgtkan
dah pergi ke kedai hari-hari tu ? beli baju sekolah Jonny & Jenny-,-
dah pergi kedai kasut bata ? the store dah masuk ? lagi ? kedai ape korang dah masuk ? Stationery Store ? Cziplee ? haaaa.. manyak untung niey kedai-2 macam tu skrg niey.. semua kanak-kanak excited nak tukar barang baru:D
okay firstly Alhamdullilah thank you Ya Allah sebab bagi rezeki niey..
my parents, siblings, friendsss, teacherss and all of them who help me to achieve this successuful-,-
Thank you very muchhhhh ! *big hug untuk korang
untuk kanak-kanak yang nak masuk sekolah 2..
-belajar rajin-2 taw
-jangan tidur dalam class
-jangan bersembang dalam class
-jangan merayap keluar class
-jangan bnyk berfoya-2
-jangan sesakkan kepala nak study
-focus untuk exam
macam-2 lha lagi bende yang berfaedah korang ptod buat and bende yang buangkan mase korang kne elakkan atau cube kurangkan..
okay this is for myself too.. sometimes bende-2 yang kat atas 2 ad yang ak buat and ad yang ak tak amalkan-,-
so azamkan lha bende yang berfaedah and korang mampu buatkan.. jadikan lha tahun 2012 niey tahun paling bermakna dalam hidup korang.. warnakan lha hidup korang dengan secantik yang mungkin.. biar buruk dimata orang asalkan cantik dimata diri kita sendiri(:
Adiosssssssss :D

OLDER POST | NEWER POST