Love Love
Written by me on
Saturday, December 10 at 4:18 AM | 0 bouquet
hehhh tdy ad org panggil kite.. "Adlinaaaaa" Ya Allah sweet nyer rase.. pandang je ke sane rupe-2 nyer ustazah sklh agama rakyat mse sklh rendah tegur-,- tibe-2 jdy segan-,- HAHA
kite memang teruje kalau ad org panggil Adlina^^ *gedik kan
hari niey rase nak lempang orang je-,- kenape haa ? *sakai kan ak
hehhhh kite nak tengok bulannnnnnn ! jum kite tengok same-2^^

Fikri Arifin, Mulhim Zahin, Nabiha Zahra'

they are my sweet lovers^^ ad comel macam kite tak ? *tolong jangan poyo kat sini*
act yang kat tengah 2, Zahin, die nak buat peace macam kakak and abang die 2.. tapi memandangkan jari nyer belum ckup lembut untuk dilentur.. so peace die mcm High-5 plak..
heeeeee.. Adiosssssss

>niey dah melampau lha dik.. ad lesen besar ke haaa nak **** semue bnde:P

OLDER POST | NEWER POST