Lalat
Written by me on
Sunday, December 18 at 4:34 AM | 0 bouquet
okay tak taw lha bala cap ape yang ade skrg niey-,- due hari dah ak nak upload gambar kat sini tak boleh.. smpe lha skrg niey pon tak dapat nak upload lagi.. apekebendenyerntah-,-
ingat nyer nak upload gambar hang out baru-2 niey dengan menber-2.. tapi ape kan daye lha kan.. akan di try next time.. tunggu ye tunggu:)
time-2 cuti niey nak ape pon dah malas.. ye lha kan buat bnde yang same je hari-2==
bangun pagi paling tak suke lha kan-,- bile malam dah macam burung hantu je susah nak tido awal-,- ape nak jadi lha kan== abang ak cakap eletrik rumah niey ak lha paling bnyk gune.. mne tak nyer pasang lampu and kipas smpe pagi kan.. kadang-2 tertido lupe lha dah kan nak tutup lampu-,- abang siap bgi warning lagi jangan tido lmbt nanti boleh jadi insomnia.. melebih lha kan ak jadi insomnia.. taw tak ape itu insomnia ? jum tengok jap ape itu insomnia:)

Insomnia
Insomnia or sleepless is most often defined by an individual's report of sleeping difficulties. Atau bahasa yang senang nak faham.. Tak boleh nak tidur time malam-,-

Insomnia Symptoms
  • Some people with insomnia may complain of difficulty falling asleep or waking up frequently during the night. The problem may begin with stress. Then, as you begin to associate the bed with your inability to sleep, the problem may become chronic.

  • Most often daytime symptoms will bring people to seek medical attention. Daytime problems caused by insomnia include the following:

    • Poor concentration and focus

    • Difficulty with memory

    • Impaired motor coordination (being uncoordinated)

    • Irritability and impaired social interaction

    • Motor vehicle accidents because of fatigued, sleep-deprived drivers

  • People may worsen these daytime symptoms by their own attempts to treat the symptoms.

    • Alcohol and antihistamines may compound the problems with sleep deprivation.

    • Others have tried nonprescription sleep aids.

>;as usual tipu lha ak buat post niey sendiri kan.. mesti lha semue niey abg GOOGLE yang bagi kan.. heeee... sayang abg GOOGLE:D
>well.. result PMR just around the corner.. so wish me luck yea^^

OLDER POST | NEWER POST