Bebehhh
Written by me on
Monday, December 5 at 1:04 AM | 0 bouquet
heeeee.. lindu lindu lindu-,- menyepi untuk bersebab-,- actually tak sempat pon nak update ape-2-,- busy busy-,- *sakai kan o.o
let me start now.. beberapa hari yang lalu my superduper brother ad convo kt Picc.. so hari khamis ad dah kat sane nyer-,- sehari yang membosankan ak duduk kat rumah.. malam nyer plak ak pgy melantak marshmallow chocolate-,- *ambk note skrg.. saye fanatic hbis dgn segale mcm marshmallow..
esok nyer plak lunch makan ayam penyet.. jenuh lha ak pnyet-2 kan ayam 2-,-

niey kedai yang tolong ak penyetkan ayam 2-,-

semasa mencari dimanakah harus diparkir kan kereta-,- mate yang sedie kale hbad-,- terpandangkan plak sebuah kedai comel yang bertulis 'TUTTI FRUTTI' hehhhh.. tibe-2 mulut panas.. konon nak makan ais-,- *katekan poyo sekarang ==
xpe-2.. ditahankan nafsu lagi-,- sesudah hbiskan nasi dlm kuantiti yang septod nyer.. ak dengan hati yang girang memasuki kedai comel itu-,- kate yeahhhhhhh sekarang-,-

katekan yummy pula

dah makan lap mulut gune niey plak-,-

memendekkan cerite lagi.. hari sabtu dimana bersamaan dimana hari abang ak di grade kan.. di sebelah malam nyer plak berfoya-2 dgn abang ak untuk tengok wayang.. *sorang abg tlg bgi duit dan tido and sorang lagi tlg temankan ak tgk movie* konon nyer nak tgk twilight lha kan.. tak pon ombak rindu.. sekali due-2 tu dah full :'( mne tak full nyer.. nak tengok midnight movie sekali dtg book ticket pon dah boleh dikire midnight.. memey bijak lha kan-,- so tengok Puss in Boots je lha.. satu lagi mslh-,- itu pon hmpir full.. sudah nyer.. ak kat depan abg ak kat belakang plak-,- dah selamat beli.. kne tngu plak lagi.. memey kne tngu lha.. bnde baru pkul 11.. movie start pkul due belas lima belas-,- duduk lha ak dgn abg tngu selame sejam-,-

>ak nak stop sesi menconteng ape yang dilakukan-,- maap kalau nmpk mcm poyo.. pftttt.. bnde memey poyo ckit pon.. *ckit je lha.. kun kun-,-

>gambar diambil dari ihsan abang GOOGLE-,-

OLDER POST | NEWER POST