The 11 Things
Written by me on
Wednesday, November 2 at 7:05 PM | 0 bouquet
This post is especially for MISS SUHADAH yang dah tag kan umai kat blog beliau 2..okenggg.. let me introduce about myself.. kuikui

11 THINGS ABOUT TUMAIRA

  1. Seorang yang sgt talkactive.. *sukar untuk dikawal klow dah dpt gossiping dgn member-2
  2. Kalau bagi tido berape jam pown sanggup buat.. *hobi nyer tido
  3. Novel addicted *kalau dah dpt bace 2.. novel setebal 600 bleh dihabiskan dari pagi smpe mlm
  4. Chocolate lover *tak makan seminggu pown sanggup.. kalau dpt mkn chocolate
  5. Cerewetan yang ketara *kalau beli barang 10 kedai blum sure jumpe ape yg dimahukan
  6. Tersangat giler dgn bag and kasut *kalau ank raja mahu tiap-2 minggu tuka bnde baru
  7. Sometimes diri niey cepat bosan
  8. Tak suka bnde yang orang ramai dah terlalu membuat *lbih senang.. tak suke bnde common
  9. Sometimes susah nak mandi walaupun dah kene jerit *tapi tetap mandi jgk lha
  10. Lebih suke bersendirian kalau something unexpected happened
  11. Suka berangan lha jgk kadang-2 tu *pembace novel msti lha suka berangan.. kuikui
11 soalan yang disoal oleh MISS
  • Siapakah insan pertama yang buat anda menangis
    Of course lha my mom.. keluar je dari perut mak 2.. trus je nangis utk kali pertama nyer

  • Jika anda diberi peluang untuk ditinggalkan.. antara sahabat dan GF/BF..yang mana anda sanggup lepaskan dulu..
    Due-2 tak sanggup untuk dilepaskan.. sebab due-2 nyer berharga

  • Anak ayah or ibu ? kenapa ?
    Ermm.. mak kot.. ayah susah sikit na bodek.. kuikui

  • Blog siapa yang anda selalu kunjungi
    Blog FL.. honeykoyuki.blogspot.com *beliau sgt menarikk

  • 5 barang selalu bawak dlm handbag
    handbag pown tak ade.. ape je pown barang yang nak ade.. kuikui

  • Siapa yang anda akan call dulu kalau ad masalah
    Ermmm.. number honey kut.. kuikui

  • Apa yang akan dilakukan kalau elaun dipotong
    Buat muka seposen je lha.. nak mintak smpe dpt mustahil -,-

  • Keadaan jika esok menghadapi final exam
    Tidur awal dgn secepat mungkin

  • Subject paling dibenci.. serta nama guru sekali
    Of course lha seni !! Nama cikgu 2.. Cikgu Raja.. tak suka subject je.. cikgu nyer okay je

  • 5 artis paling menjelekkan dlm dunia niey
    Sukar lha nak dilistkan semue 2.. rase syg je smue nyer.. bhahahhh

  • 3 perkara mengenai Miss
    - Miss seorang yang bijak
    - Miss nmpk mcm sempoiii
    - Miss comelll.. heee

    11 Soalan Tumaira untuk korang

    1. Benda apa yang paling korang takot ?
    2. Perkara paling bodoh yang korang pernah buat selama korang hidup ?
    3. Makanan yang korang paling anti ?
    4. Siapakah yang paling korang care about sangat ?
    5. Kalau terserempak dgn ex korang.. apa yang akan dilakukuan ?
    6. Korang selalu mandi pukul berapa ?
    7. Ikhlas tak sayang seseorang 2 ? kenapa korang ikhlas nak sayang ?
    8. Cita-cita korang mase kecik-2 dulu ?
    9. Apa yang korang akan buat kalau ad masalah ?
    10. Perkara paling memalukan pernah korang kena ?
    11. Describe tumaira in two words :)
11 Lucky person need to answer

Miss Suhadah
Insyi
Myra Akmir
Fafa Reena
Eika
Aishah Zuraini
Anis Farhani
Budakk comel
Susen Nana
Yuyun
Tiefazatie

harap korang jawab semua niey.. niey step nyer..
  1. Say 11 things about yourself
  2. Answer 11 question from me
  3. Tag 11 other bloggers

OLDER POST | NEWER POST