Aummmmmm
Written by me on
Tuesday, November 22 at 3:33 AM | 0 bouquet
tak taw lha kali berapa dah buka niey nak update blog.. sengal je-,-
atau lebih tepat tak taw ape nak dicontengkan kat sini *ketandusan idea
hehhh since hampir semua blog berjalan hari niey post pasal game football semalam..
so ak nak lha jgk conteng ckit pasal 2..

>ak seawal pukul lapan dah tunggu depan tb *tak sabar nak tengok Badd
game dah start jiwe pon berkobar-kobar tgk dieorg main.. sekali minit kelima Gunawan score dah.. hehhh keciwa mak taw-,- Badd msih ad.. kuikui.. tapi Shahrul dengan Nazmi xad-,- alaaaaa.. tite nak tgk dieorg.. heeee.. but Nazmi main jgk untk mase kedua ^o^ ape-2 pon ak memang tak boleh tengok bola.. huhhhh.. emo je lebih *sakai je ak.. rase nak jerit-2 je tengok nyer *tapi dah jerit pon smpe kakak sebelah kate ak riuh semalam.. jatuh saham ak-,-
tapi emo-2 pon berbaloi sebab dah menang !! yeahhhh.. Aummmmmm Harimau Muda 8D


sakai tak 0.0

pic niey terjadi bile ketandusan idea nak buat ape-,- so niey lha jdy..
sarung candingan yang sedia ad tergantung kat bilik and teruskan lha aktiviti syok sendiri-,-
niey je lha yang boleh diconteng.. till then (:

OLDER POST | NEWER POST