ROLLER BLADE
Written by me on
Tuesday, November 15 at 12:27 AM | 0 bouquet
since niey first time ak try roller blade.. huhhh.. ayat pertame yang terdetak dlm hati "kasut niey ad magnet ke haa ? asyik nak senget je.. susah btol nak straight kan" haha.. banggang tahap bulan.. jalan punye jalan sekali ak jatuh mcm cempedak busuk.. ooomaigoddd (!) sakit nyer.. yang jdy magse kesakitan comfirm kepala lutut ak 2 and my ass.. huhhhhh.. sangat menyakitkan dan sangat memalukan dgn "Abg Nashrin and Abg Purple"
kalau yang main 2 tak jatuh tak sah lha 2 geng ak.. dengan gelak nyer.. jerit tak ingat dunia.. jatuh nyer dgn pap pap pap arghhhh ! sakit doe (!) kuikui.. one best experience (Y)
Insyi Eika Fafa Unnie Aimy Fatin Aqilah Nani antara name-2 yang berkelakuan seperti diatas.. dieorg pown same-2 tak ingat dunia dan semua nyer jdy cempedak busuk ^o^
untuk kali kedua nyer ak jatuh and yang niey quite bad.. my lovely hand sprain.. oemmggg ! it getting swollen now.. kuikui.. anddddd seriously said ak tak puas hati dgn Fify sbb die boleh berlari-2 lagi kat tempat 2.. huhhh.. tak sangke budak niey hbad taw-,-

muka budak pandai main kesakitan

hanya niey yang sempat.. memandangkan NO camera ALLOWED.. okayyy tak tahu macam mane nak explain betape gembira nyer and betape sakitttt sangat-2 skrg niey..

>fyi niey sbnr nyer tak sejam sampai rumah dah nak update.. excited tahap babengg !

OLDER POST | NEWER POST