Lyfe Lyfe
Written by me on
Friday, November 11 at 9:48 PM | 0 bouquet
hoi hoi ya hoi (!) *muka bosan terpamer..
huhhhh.. since raye hari tu tak update dah kan.. hari niey dalam keadaan yang sakit seluruh badan.. gagah kan lha jgk nak update baby blog tumaira niey.. hee.. xad ape sgt nak cakap.. just nak minx simpati korang.. dengan life ak skrg.. sejak-2 buku diletak dalam kotak.. niey je lha yang ak buat.. smpe muntah hijau ak jdy nyer.. kuikui..

niey haa bende yang hari-2 wajib ak buat.. agak nyer klow bnde niey ad perasaan mahu bosan bnde-2 niey dengan ak.. mule-2 buka lappy lps 2 plucking guitar pinjam niey.. smpe jari ak dah xad deria rase akibat plucking sesaje==' habis buat bnde 2 bace novel plak.. pown barang pinjam jgk-,- dah bosan tahap bulan ak pown tido je lha o.o *tido aktiviti wajib.. tiap-2 kali post cakap pasal tido.. dah lha skrg niey kredit pown nazak.. ad berape sen je pown lagi.. ad yang baik hati nak top up kan tak ? *muka berharap.. kuikui
2 je lha yang nak di merepak kan hari niey.. hingga kita bertemu kelak :) adiosssssssss 8D

OLDER POST | NEWER POST