Cicak berperut BOYOT
Written by me on
Wednesday, November 2 at 3:10 AM | 0 bouquet
pagi yang ku sangka indah telah dirampas.. sedang enak ak menikmati kehijauan padang SMKRPK.. datang lha abg macho yang memeluk ku.. *bukan lha abg pown.. RPK xad lelaki
pelik sungguh lha klow si 'abg macho' niey dtg berbaik dgn ak.. dgn iklhlas pown ak bertanye "baik-2 niey nak ape haa ?" nabilah yang di depan memberi isyarat menyuruhku memandang ke kanan.. sekelip mate ak menoleh.. woahhhhhhhhhhhhhhhhhh.. mmg mcm sial lha kan.. bangang tahap babeng.. ad ke ptod 'abg macho' 2 pegang cicak berperut 'boyot' mcm haram je.. xtaw sape pnye badan ak peluk dan trus bawak badan tu mengelilingi padang.. *badan fatin aimy rupe nyer..
dari jauh ak melihat keketawaan mereka.. ak rase tersedu.. hehhhhh.. menangis ekkkk.. dush dushh ~ itu mmg luar jangkaan.. once again.. memey mcm siall !

>abg macho-ERNA IZANA ak tak suka ko !! niey bukan first time ko buat ak mcm niey.. banyak kali dah kan.. and for those who laughing to me.. thanks a lot.. and i'm glad for making you all laugh today -,- gegeh lha korang*sian korang kan hidup dlm kegelapan.. jarang dpt gelak agak nyer..

>ayat ak pown mcm ngok ngik.. abaikan penggunaan bahasa itu.. luahan hati yang sgt iklas niey..

OLDER POST | NEWER POST